Van 16 t/m 23 januari wordt de jaarlijkse week van Gebed voor de eenheid van christenen gehouden.

Tijdens deze gebedsweek komen christenen uit allerlei tradities en confessies over de hele wereld bijeen om te bidden voor de eenheid van de kerk. Het materiaal voor 2022 is voorbereid door de raad van Kerken in het Midden-Oosten.
Het thema is: Licht in het duister. De keuze voor de teksten is geïnspireerd op het bezoek van de wijzen aan de pasgeboren koning, zoals beschreven in Matteüs 2: 1-12, met name vers 2:
Wij hebben zijn ster zien opgaan en zijn gekomen om Hem te aanbidden.

Opnieuw doen ook de kerken uit ons dorp aan deze week mee.
Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn er korte samenkomsten, vanwege de coronamaatregelen alleen online.

Het is mogelijk om een gebedspunt of punten door te geven aan ons zodat wij deze kunnen meenemen in de gebeden.
Dat kunt u doen door op onderstaande link te klikken:

Iedere kerk geeft er een eigen invulling aan, maar het gebed staat natuurlijk centraal.
De samenkomsten zijn van 19.30-20.00 uur.

Op maandag 17 januari vanuit onze Gereformeerde kerk.

Op dinsdag 18 januari vanuit de Gereformeerde kerk vrijgemaakt.

Op woensdag 19 januari vanuit Focus op God.

En op donderdag 20 januari vanuit de Hervormde kerk.

Klik hier links op "Terugkijken" om gelijk naar de YouTube uitzending te gaan

Live-beelduitzending

Naast de kerkradio is de dienst ook met beeld te volgen via kerkdienstgemist.nl en op YouTube. Klik op een van onderstaande knoppen voor de live-beelduitzending. Deze wordt geopend in een nieuw venster.

Live beeld (Kerkdienstgemist.nl)

Live beeld (YouTube)

Kerkradio

Het is ook nog steeds mogelijk om de dienst enkel te beluisteren. Met onderstaande afspeelknop kunt u live meeluisteren tijdens een kerkdienst.