Diensten zondag 11 december, derde advent.

In de morgendienst, aanvang 9:30 uur, hoopt mw. G. Bijl-Bor uit Noordeloos voor te gaan.
We lezen: Matteus 1: 18 t/m 24 en Jesaja 11- 1 t/m 11.
We zingen: Lied 149: 1 en 3 / Lied 286: 1 en 2 / Lied 286: 3 / Projectlied / Lied van Tim van Beek: “Wat verwacht jij nu met Kerst” / Lied 259 / Slotlied: ”Het komt, het zal er komen”

Er is kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 8. Jozef wacht op de komst van Jezus (Matteüs 1:18-24)
Kom tot ons, de wereld wacht. Met die gedachte leven we deze advent toe naar Kerst. De tijd van advent is een tijd van wachten. Dit wachten zien we overal in de bijbel terugkomen. De mensen in de Bijbel wachten op de vervulling van Gods belofte, de belofte van zijn goede toekomst. Op de derde zondag van advent lezen we over deze verwachting bij Jozef.

De collecten zijn in de ochtenddienst bestemd voor 1ste collecte Kerk in Actie/Binnenlands diaconaat en 2de collecte voor Kerk.

1e collecte: Kerk in Actie: Binnenlands diaconaat
Vrolijkheid in asielzoekerscentra. Een op de drie vluchtelingen die naar Nederland komen is jonger dan achttien jaar. Ze hebben vaak nare ervaringen achter de rug en hun bestaan in Nederland is nog jarenlang onzeker. Stichting De Vrolijkheid organiseert wekelijks meer dan honderd kunstactiviteiten in bijna dertig asielzoekerscentra. Dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst zijn instrumenten om de veerkracht van de jonge azc-bewoners te versterken en hun talenten tot bloei te laten komen.
Het rekeningnummer van de Kerk is: NL39 RABO 0301 5002 82.
Het rekeningnummer van de Diaconie is: NL98 RABO 0301 5045 55.

Live-beelduitzending

Naast de kerkradio is de dienst ook met beeld te volgen via kerkdienstgemist.nl en op YouTube. Klik op een van onderstaande knoppen voor de live-beelduitzending. Deze wordt geopend in een nieuw venster.

Live beeld (Kerkdienstgemist.nl)

Live beeld (YouTube)

Kerkradio

Het is ook nog steeds mogelijk om de dienst enkel te beluisteren. Met onderstaande afspeelknop kunt u live meeluisteren tijdens een kerkdienst.