In de morgendienst, aanvang 9.30 uur, hoopt dhr. H. Aantjes uit Schoonhoven voor te gaan.
Het thema is: Moet ik soms waken over mijn broer.

We lezen: Genesis 4: 1-16 en Hebr. 11: 4
We zingen:  Psalm 146: 2,4 en 5 / Lied 868: 1,2 en 5 / Lied 313: 1 / Psalm 72: 4 / Kinderlied EL 459 / Psalm 72: 6 / Lied 908: 4,6,7 / Lied 416

Er is kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 8.

De collecten zijn deze zondag in de ochtenddienst bestemd voor 1ste collecte Kerk in Actie/ Najaarszendingweek  en 2de collecte Ora.
Het rekeningnummer van de Kerk is: NL39RABO 0 301 500 282.
Het rekeningnummer van de Diaconie is: NL98RABO 0 301 504 555.

Eerste collecte
: Kerk in Actie: Najaarszendingswerk.
Zambia. Uitzending Thijs en Marike Blok. In Zambia groeit de kerk. Goed opgeleide predikanten zijn hard nodig. De theologische faculteit aan de Justo Mwale University in Lusaka biedt kwalitatief goed theologisch onderwijs. Thijs en Marike Blok zijn als theologiedocenten door Kerk in Actie naar deze universiteit uitgezonden. De predikanten die zij samen met hun Zambiaanse collega's opleiden, leveren een waardevolle bijdrage aan kerk en samenleving. In de opleiding is ook aandacht voor praktische onderwerpen zoals hiv/aids, man-vrouwvraagstukken, mensenrechten, politiek, voedselveiligheid en klimaatverandering.

2e collecte: Onderhoud, rente en aflossing

Live-beelduitzending

Naast de kerkradio is de dienst ook met beeld te volgen via kerkdienstgemist.nl en op YouTube. Klik op een van onderstaande knoppen voor de live-beelduitzending. Deze wordt geopend in een nieuw venster.

Live beeld (Kerkdienstgemist.nl)

Live beeld (YouTube)

Kerkradio

Het is ook nog steeds mogelijk om de dienst enkel te beluisteren. Met onderstaande afspeelknop kunt u live meeluisteren tijdens een kerkdienst.