Avonddienst zondag 18 december, vierde advent
De avonddienst, om 18:30 uur is een Top 2000-dienst. De band 4Tune uit Hardinxveld-Giessendam speelt dan moderne popliederen en geven daar tekst en uitleg bij. Door de verhalen rondom de nummers, krijgen deze een nieuwe of andere betekenis. Centraal daarin staat de relatie met God. De dienst is in het bijzonder voor tieners en jongeren georganiseerd; ouderen zijn uiteraard ook welkom. Het belooft een mooie dienst te worden; van harte uitgenodigd!

De collecten zijn deze zondag bestemd voor 1ste collecte PKN JOP/Jeugdwerk en 2de collecte voor ORA.

PKN/JOP Jeugdwerk
Ontdekken wat Kerst betekent. Welke overwegingen maakte de herbergier toen Jozef en Maria voor zijn deur stonden? Wat ging er om in de herders toen ze de engelen hoorden zingen? En wat dachten de wijzen toen ze de ster volgden? Met de KerstChallenge, een spel van Jong Protestant, de jeugdwerkorganisatie van de Protestantse Kerk, kruipen jongeren in de huid van de personages uit het kerstverhaal. Maar liefst zesduizend jongeren doen hier elk jaar aan mee en ontdekken zo meer over de Bijbel.
Het rekeningnummer van de Kerk is: NL39 RABO 0301 5002 82.
Het rekeningnummer van de Diaconie is: NL98 RABO 0301 5045 55.

Live-beelduitzending
Naast de kerkradio is de dienst ook met beeld te volgen via kerkdienstgemist.nl en op YouTube. Klik op een van onderstaande knoppen voor de live-beelduitzending. Deze wordt geopend in een nieuw venster.

Live beeld (Kerkdienstgemist.nl)

Live beeld (YouTube)

Kerkradio
Het is ook nog steeds mogelijk om de dienst enkel te beluisteren. Met onderstaande afspeelknop kunt u live meeluisteren tijdens een kerkdienst.