We starten die ochtend met een laagdrempelige dienst in de kerk met mw. Connie de Peuter als voorganger en muzikale ondersteuning van een groep gemeenteleden o.l.v. van Think Twice.

De collecten zijn deze zondag bestemd voor 1ste   rondgang PKN Vredesweek en 2de rondgang Ora.

Na de dienst is iedereen van harte welkom in d’Ontmoeting voor koffie/thee/fris (met iets lekkers).  Daarna beginnen we met het programma. Dit jaar doen we het iets anders dan gebruikelijk.

Na de koffie gaan we met z’n allen naar buiten richting de muziektent, voor het verdere programma. We sluiten daar dan af met een “picknick”.  Wat we daar dan allemaal verder gaan doen, houden we nog even als een verrassing. Omstreeks 13.30 uur sluiten we de startzondag af.

Mocht het slecht weer zijn dan verplaatsen we het programma naar binnen.

Bij alle ouderen en zieken die niet naar de kerk kunnen komen, gaan we ook een aandenken aan de startzondag bezorgen.

Oproep
Indien u iets lekkers zou willen maken voor bij de koffie op Startzondag, dan zouden wij dat zeer op prijs stellen. Vele handen maken immers licht werk! Wilt u dit dan even doorgeven aan Bianca van Burgel email: biancavanburgel@gmail.com.

De avonddienst van deze zondag komt te vervallen.