De avonddienst, om 18.30 uur, hoopt dhr. Roel Pierik uit Almkerk te leiden. Dit is een gezamenlijke dienst in de Gereformeerde kerk.

De collecten zijn deze zondag in de avonddienst voor 1ste  rondgang Kerk en 2de  rondgang Diaconie (verbouwing van De Pomp).

Vandaag is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 7.

Zomeravondcollecte diaconie bestemd voor verbouwing van De Pomp
De zomeravondcollectes voor de diaconie zijn in juli en augustus bestemd voor de verbouwing van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. De Pomp wil graag het bestaande gebouw uitbreiden met een tweede ruimte.

Zo kunnen ze hun programma’s nog specifieker afstemmen op de jongeren. Daarnaast biedt extra ruimte ook de mogelijkheid om bijv. huiswerkbegeleiding en sociale vaardigheidstrainingen aan te bieden.
Met deze collectes vragen wij uw hulp en steun om een bijdrage hieraan te kunnen leveren.
U kunt ook een extra gift overmaken naar NL27 RABO 0301 5207 71 t.n.v. Youth for Christ Altena.
Namens de gezamenlijke diaconieën van harte bij u aanbevolen!