KERKRADIO d'ONTMOETING ONLINE

Iedere laatste zondag van de maand is er in de Gereformeerde Kerk aan de Voorstraat een jeugddienst. De samenkomsten beginnen om 18.30 uur. De kerk gaat om 18.00 uur open. In iedere samenkomst komt er een spreker en een koor. Het programma wordt een jaar van te voren vastgesteld. Het seizoen wordt in juni afgesloten met een 'Sing Out' in de muziektent midden in Almkerk. Na iedere samenkomst is er koffie drinken in d' Ontmoeting. De kosten van de samenkomsten worden betaald uit de collecten en koffieopbrengst.

Data seizoen 2019-2020

• 29-sep
  • 27-okt
  • 24-nov
  • 24 dec.
  • 26 jan.
  • 23-feb
  • 29-mrt
  • 26-apr
  • 31-mei
  • 28-jun

De interkerkelijke werkgroep heeft ook een eigen site. Wil je kijken wie er komt in de samenkomst of een opmerking plaatsen, surf dan naar http://www.jeugddienst-almkerk.nl/

Organisatie van de jeugddienst is de Interkerkelijke Werkgroep van Almkerk, deze bestaat uit vier leden van de Gereformeerde Kerk en vier leden van de Hervormde Gemeente. De commissie wordt aangevuld met een vertegenwoordiger uit beide kerkenraden.