In de morgendienst, aanvang 9.30 uur, hoopt mevrouw M. de Bruin uit Molenaarsgraaf voor te gaan. Na de dienst worden er historische foto’s vertoond en is er gelegenheid koffie te drinken met elkaar in d’Ontmoeting.

We lezen: Zacharia 9 en Mattheüs 21: 1-9.
We zingen: psalm 118: 9 / lied 305 / projectlied / lied 555 / psalm 22: 3,7 / lied 556: 1,3,5.

Er is kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 8 en jeugdkerk voor de tieners.

De collecten zijn deze zondagochtend bestemd voor 1ste collecte PKN Kinderen en Jongeren en 2de collecte voor ORA.

1e collecte: PKN Kinderen en Jongeren (Kerk).
PaasChallenge: terug in de tijd van de Bijbel. Maar liefst zesduizend jongeren tussen de 10 en 17 jaar doen elk jaar in de week voor Pasen mee met de PaasChallenge. Met dit spel, dat gemaakt is door de jeugdwerkorganisatie van de Protestantse Kerk, leven de jongeren zich in de karakters uit het paasverhaal in. Door middel van allerlei opdrachten ontdekken ze de betekenis van Jezus’ dood en opstanding en denken ze na over het einde van kwaad en duisternis. De PaasChallenge is leerzaam en verbindend.
Het rekeningnummer van de Kerk is: NL39 RABO 0301 5002 82.
Het rekeningnummer van de Diaconie is: NL98 RABO 0301 5045 55.


Live-beelduitzending
Naast de kerkradio is de dienst ook met beeld te volgen via kerkdienstgemist.nl en op YouTube. Klik op een van onderstaande knoppen voor de live-beelduitzending. Deze wordt geopend in een nieuw venster.

Live beeld (Kerkdienstgemist.nl)

Live beeld (YouTube)

Kerkradio

Het is ook nog steeds mogelijk om de dienst enkel te beluisteren. Met onderstaande afspeelknop kunt u live meeluisteren tijdens een kerkdienst.