18.30 uur: interkerkelijke jeugdsamenkomst in de gereformeerde kerk.

Spreker is ds. Jan Sterrenburg, m.m.v. muziekduo Reni en Elisa Krijgsman.

Zij zijn bekend van nummers als ‘Als het leven soms pijn doet’ en ‘Hou vol’.

Thema is ‘Eigenaarschap’.

Wees welkom en neem je vrienden mee!


---------
Iedere laatste zondag van de maand is er in de Gereformeerde Kerk aan de Voorstraat een jeugddienst georganiseerd door de Interkerkelijke Werkgroep van Almkerk.
De Interkerkelijke Werkgroep van Almkerk, deze bestaat uit vier leden van de Gereformeerde Kerk en vier leden van de Hervormde Gemeente. De wergroep wordt aangevuld met een vertegenwoordiger uit beide kerkenraden.
De samenkomsten beginnen om 18.30 uur. De kerk gaat om 18.00 uur open. In iedere samenkomst komt er een spreker en een koor.
De interkerkelijke werkgroep heeft ook een eigen site. Wil je kijken wie er komt in de samenkomst of een opmerking plaatsen, surf dan naar http://www.jeugddienst-almkerk.nl/ 

Het programma wordt een jaar van te voren vastgesteld.Het seizoen wordt in juni afgesloten met een 'Sing Out' in de muziektent midden in Almkerk. 
Na iedere samenkomst is er koffie drinken in d' Ontmoeting. De kosten van de samenkomsten worden betaald uit de collecten en koffieopbrengst.
---------

 

Live-beelduitzending

Naast de kerkradio is de dienst ook met beeld te volgen via kerkdienstgemist.nl en op YouTube. Klik op een van onderstaande knoppen voor de live-beelduitzending. Deze wordt geopend in een nieuw venster.

Live beeld (Kerkdienstgemist.nl)

Live beeld (YouTube)

Kerkradio

Het is ook nog steeds mogelijk om de dienst enkel te beluisteren. Met onderstaande afspeelknop kunt u live meeluisteren tijdens een kerkdienst.