De gezamenlijke avonddienst in de hervormde kerk, om 18:00 uur hoopt ds. A.W.W. de Ruiter uit Wijk en Aalburg te leiden.

De collecten zijn deze zondag in de morgendienst bestemd voor 1ste collecte Jeugdwerk en 2de collecte voor Diaconaat. In de avonddienst is 1ste collecte bestemd voor Kerk en 2de collecte voor Diaconaat.

Het rekeningnummer van de Kerk is: NL39 RABO 0301 5002 82.
Het rekeningnummer van de Diaconie is: NL98 RABO 0301 5045 55.

Aardbeving Syrië
Van een bloedige burgeroorlog naar een diepe economische crisis naar twee allesverwoestende aardbevingen. Syrië overkomt ramp op ramp. Deze week werd dit toch al zo kwetsbare land getroffen door een zware aardbeving, kort daarna volgde er een tweede. Er zijn inmiddels vele naschokken geteld. Heel veel mensen hebben deze ramp niet overleefd, en dit aantal blijft snel oplopen. Er zijn duizenden gewonden. Veel gebouwen zijn ingestort, onder andere in de stad Aleppo. De ramp gebeurt terwijl de weersomstandigheden zwaar zijn: er valt sneeuw, regen en het is koud. Dit maakt de situatie nóg urgenter. Kerken vangen zoveel mogelijk dakloze mensen op en voorzien hen van maaltijden, medicijnen en dekens. Anderen krijgen dakzeilen waarmee ze zich in hun beschadigde huis zo goed mogelijk kunnen beschermen tegen neerslag en kou. Vanuit het noodhulpprogramma dat in Syrië al jarenlang actief is, ondersteunt Kerk in Actie deze lokale kerken maximaal. Onze noodkreet aan u/jou is: doe mee! Geef vandaag nog voor de zo zwaar getroffen bevolking van Syrië.
U/Je kunt de gift overmaken via rekeningnummer NL89 ABNA 0457 457 457 van Kerk in Actie o.v.v. Noodhulp.

 

Live-beelduitzending
Naast de kerkradio is de dienst ook met beeld te volgen via kerkdienstgemist.nl en op YouTube. Klik op een van onderstaande knoppen voor de live-beelduitzending. Deze wordt geopend in een nieuw venster.

Live beeld (Kerkdienstgemist.nl)

Live beeld (YouTube)

Kerkradio

Het is ook nog steeds mogelijk om de dienst enkel te beluisteren. Met onderstaande afspeelknop kunt u live meeluisteren tijdens een kerkdienst.