Door de Corona-maatregelen dit jaar een Coronaproef programma van de startzondag

FIETSPUZZELTOCHT
Een leuke fietstocht van ongeveer 2 uur door ons mooie gebied
Starten kan tussen 09.00 en 10.00 uur. Aanmelden bij “d’Ontmoeting”.

AUTOPUZZELRIT
Een puzzelrit met eenvoudige opdrachten voor jong en oud door de gemeente Altena.
Starten kan tussen 09.00 en 10.00 uur. Aanmelden bij “d’Ontmoeting”.

DIGITALE QUIZ
Deze quiz is voor jong en de (wat) ouderen.
Om 10 voor 12 uur open wij via het bekende kanaal waarop de kerkdiensten te zien zijn de quiz.
U / jij kunt dan al inloggen via de app LessonUP;  simpel te downloaden via de Play Store of op te halen met de computer via bijvoorbeeld Google Chrome.  Vooraf is dit vrij eenvoudig te regelen.
Om 12.00 uur start de quiz; de vragen komen op de beamer; de antwoorden kunt u via bijvoorbeeld de mobiel geven.

Er zijn vier onderdelen waaronder:   Bijbelkennis - Muziek - Sport - Algemene kennis.

Onderstaand een afbeelding van Lesson UP.

LessonUP

KERKDIENST
De kerkdienst begint om 13.30 uur en belooft een mooie intergeneratieve dienst te worden. In deze dienst willen we alle generaties aan bod laten komen, dat gaat zeker lukken. Het thema is "Het goede leven", mensen van verschillende generaties worden bevraagd wat ze daaronder verstaan. In de dienst bekijken we met elkaar daar beelden van. We gaan luisteren naar de Leefregels in kindertaal  en er is een Dank ABC.

Je kunt tijdens de dienst via Whatsapp gebedsintenties insturen. Dit is het telefoonnummer: 06-57019925, je kunt  het nummer dan al van te voren in je telefoon zetten. Deze  gebedsintenties worden door Alette Zeeman - van de Water meegenomen in het gebed.

De dienst wordt muzikaal ondersteund door Celis Dekker en Christina Herwig (eventueel met haar familie) verzorgt de zang.

Iedereen is van harte welkom in deze dienst.

U/JIJ DOET TOCH OOK MEE!