In verband met de privacy wetgeving worden mededelingen van persoonlijke aard niet opgenomen op deze website versie van onze kerkbrief. De diensten zijn rechtstreeks te beluisteren via kerkradio en internet. Bovendien zijn de diensten live in beeld te volgen via YouTube. De link vindt u op de website van de kerk (gkalmkerk.nl).

Diensten zondag 9 januari
In deze dienst, aanvang 9.30 uur, hoopt ds. B. Ridder voor te gaan.
We lezen: Genesis 2: 25 – 3: 24.
Gezongen wordt: Psalm 33: 2 en 9 / Lied 221: 1 en 3 / Kinderlied: Adam, waar ben je (YouTube) / Lied 538: 1, 3 en 4 / Lied 103c: 1, 2 en 3 / Lied 413

De avonddienst, om 18.30 uur, hoopt ds. A. Slingerland uit Klundert te leiden.
Dit is een gezamenlijke dienst in de Gereformeerde kerk.
We lezen: 1 Johannes 4:1-21 NBV
Gezongen wordt: Psalm 91:1 / Psalm 34:2.9 / Psalm 25:7 en 8 / 935 Je hoeft niet bang te zijn / Psalm 89:1 / 416 Ga met God

De collecten zijn deze zondag in de morgendienst bestemd voor 1ste collecte PKN/ Ondersteuning gemeente  en 2de collecte Diaconaat en in de avonddienst 1ste collecte Kerk en 2de collecte Diaconie.
Het rekeningnummer van de Kerk is: NL39RABO 0 301 500 282.
Het rekeningnummer van de Diaconie is: NL98RABO 0 301 504 555.

Eerste collecte: PKN Ondersteuning gemeente.
Toerusting voor werkers in de kerk. De grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland: zo wordt de kerk wel genoemd. Ook in onze protestantse kerken zijn tienduizenden mensen actief: van missionair werkers tot kerkrentmeesters, van musici tot jeugdwerkers en van pastoraal werkers tot diakenen. Het is belangrijk dat zij goed toegerust aan de slag gaan. Daarom ondersteunt de Protestantse Kerk vrijwilligers - maar ook professionals - met een groot en gevarieerd trainingsaanbod. Hiermee kunnen zij hun kennis en vaardigheden vergroten, ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen.

Diensten zondag 16 januari
9.30 uur: Ds. B. Ridder, avondmaal.
18.30 uur: Ds. A. Gierkink van Geerenstein uit Giessen-Rijswijk.
De collecten zijn deze zondag in beide diensten bestemd voor 1ste collecte Kerk in en 2de collecte Diaconaat.

Online verkoopactie rookworsten
Er zijn al rookworsten besteld maar we hopen dat er deze week nog een aantal bestellingen bijkomen voor de jaarlijkse rookworstenactie. Vanwege corona gaan we niet langs de deuren maar houden we een online verkoopactie. U kunt de rookworsten bestellen en betalen via het online bestelformulier https://forms.gle/wb8nEaHrpZh2Yuf56 (deze link kunt u vinden op de site van onze kerk en op onze facebookpagina. Ook kunt u de rookworsten bestellen door te bellen (06 34 53 53 29) of mailen (carolanijhof@hotmail.com) naar Carola Schermers.
Deze rookworsten worden speciaal hiervoor gemaakt door slagerij Barten en te koop voor €3,50 per stuk en per 3 stuks kosten ze €10,-. Op vrijdag 14 januari zullen de bestelde rookworsten bij u thuis bezorgd worden. Rookworsten zijn trouwens ook prima in te vriezen dus u kunt gerust een voorraadje in slaan. We hopen dat u enthousiast zult bestellen.
De activiteitencommissie.

Albanië 2022
Onze reis komt steeds dichterbij! 22 januari zullen we een soep-actie en bingo organiseren. Dit houdt in dat u zaterdagmiddag 22 januari in d’Ontmoeting een lekkere soep voor €7,50 van 1 liter kunt ophalen. U heeft keuze uit: Erwtensoep, Aardappel/prei soep, Linzensoep en Tomatensoep (de optie voor een vegetarische soep is mogelijk op aanvraag).
Naast de geweldige soepactie kunt u bij ons ook deelnemen aan de bingo. Per bingokaart betaalt u €3,- Er worden in totaal 3 bingorondes gespeeld. Deze zijn te volgen via de livestream op YouTube.
Voor een klein bedrag heeft u dus een avond vol gezelligheid en maakt u kans op mooie prijzen.
Zin in een lekkere snack tijdens de bingo? Bestel dan bij ons voor €7,50 een borrelpakket vol lekkers.
Soep bestellen en aanmelden voor de bingo kan via voor 16 januari: almkerkenvooralbanie@gmail.com. Vermeld bij uw bestelling het aantal en soort soep. Voor de bingo vermeldt u ook het aantal kaarten en of u een borrelpakket wilt ontvangen. Hopelijk zien we u dan op de 22e, wij als groep hebben er in ieder geval zin in!

Mededelingen voor de kerkbrief kunt u doorgeven tot donderdagavond 17.00 uur aan Wilma Raams, D.v.Clevestraat 17, tel. 403088, email: kerkbriefalmkerk@gmail.com
Aanvragen digitale kerkbrief: kerkbriefalmkerk@gmail.com
Als gemeente hebben we een privacyverklaring opgesteld. U kunt deze vinden op onze website https://www.gkalmkerk.nl/privacy-disclaimer