In verband met de privacy wetgeving worden mededelingen van persoonlijke aard niet opgenomen op deze website versie van onze kerkbrief. De diensten zijn rechtstreeks te beluisteren via kerkradio en internet. Bovendien zijn de diensten live in beeld te volgen via YouTube. De link vindt u op de website van de kerk (gkalmkerk.nl).

Diensten zondag 18 juli.
In de morgendienst, aanvang 9.30 uur, hoopt ds. B. Ridder voor te gaan.
We lezen: Lucas 7: 36-38, 8: 1-3, 24: 9-12 & Johannes 20: 1, 11-18.
We zingen: Psalm 92: 1 en 2 / Lied 305 / Lied 531 / Kinderlied: Ja is ja, nee, is nee, beloofd is beloofd (YouTube) / Lied 726: 1, 2 en 6 / Lied 969.
Vandaag is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 7.

De avonddienst, om 18.00 uur, hoopt ds. J. Haeck uit Zeist te leiden, gezamenlijke dienst in de Hervormde kerk.

De collecten zijn deze zondag in de morgendienst bestemd voor 1ste collecte Kerk en 2de collecte Ora en in de avonddienst voor 1ste collecte Kerk en 2de collecte Diaconaat.
De gezamenlijke diaconiecollectes in de zomeravonddiensten zijn bestemd voor Hospice Altena.
Het rekeningnummer van de Kerk is: NL39RABO 0 301 500 282.
Het rekeningnummer van de Diaconie is: NL98RABO 0 301 504 555.

Diensten zondag 25 juli
In deze dienst, aanvang 9.30 uur, hoopt ds. S. Jumelet uit Zaltbommel voor te gaan. Gezamenlijke dienst in de Hervormde kerk.
Er is kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 7.

De avonddienst, om 18.30 uur, hoopt ds. A.W.W. de Ruiter uit Wijk en Aalburg  te leiden, gezamenlijke dienst in de Gereformeerde kerk.

De collecten zijn deze zondag in de morgendienst bestemd voor 1ste collecte Diaconaat en 2de collecte Ora en in de avonddienst voor 1ste collecte Kerk en 2de collecte Diaconaat (Hospice Altena).

Diensten  zondag 1 augustus
9.30 uur: Ds. J. Riemersma uit Sliedrecht, gezamenlijke dienst in de Gereformeerde kerk.
Er is kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 4.

18.00 uur: Ds. G. Boer uit Rhenen, gezamenlijke dienst in de Hervormde kerk.

De collecten zijn deze zondag in de morgendienst bestemd voor 1ste collecte Kerk en 2de collecte Ora en in de avonddienst voor 1ste collecte Kerk en 2de collecte Diaconaat (Hospice Altena).

Aanmelden voor het bijwonen van de kerkdiensten
U kunt zich opgeven voor de diensten via de website van de kerk. Daar staat bovenaan een knop  aanmelden kerkdienst Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn, dan kunt u contact opnemen met de scriba  (scribagereformeerdekerkalmkerk@gmail.com)  of met Roel Pierik (pierik@cumail.nl )

Verschijning kerkbrief
In de vakantieperiode zal de kerkbrief drie keer, eens per 14 dagen verschijnen en wel op 18 juli, 1 augustus en 15 augustus. Vanaf 29 augustus  is er weer een wekelijkse kerkbrief.

Gezocht! Versterking voor het clubteam!
Heb je er wel eens aan gedacht hoe gaaf het zou zijn om af en toe iets leuks te doen met de kinderen uit de gemeente?
Bij de club hebben we 3 fantastische groepen kinderen van de basisschool die vanaf eind sept. t/m eind mei om de week een uurtje bij elkaar komen om samen met het geloof bezig te zijn en om een tof spel of knutsel te doen. En in april gaan ze ook nog gezellig met elkaar op clubkamp!
Voor het aankomende seizoen zijn we alleen nog dringend op zoek naar leiding om dit mogelijk te blijven maken!! Wil je er (nog eens) over nadenken of dit iets voor jou is?
Neem voor meer info of om je aan te melden als leiding contact op met: Mariska Groeneveld via club@gkalmkerk.nl of 06-40386832

Beste gemeente,
Bijna de gehele maand augustus zal ik samen met een aantal vrienden vrijwilligerswerk gaan doen op een vluchtelingenkamp in Athene. Samen met een vriend zal ik met een grote bus naar Athene rijden om op die manier spullen mee te nemen waar een enorm tekort aan is op het kamp. De spullen/kleding die we nodig hebben zijn:

• Baby kleertjes
  • Pampers (hier besteden we een deel van het opgehaalde geld ook aan in Athene)

Tot 21 juli zamel ik de spullen/kleertjes in om het nog te kunnen sorteren etc. voordat we vertrekken. Mocht je in plaats van of naast het doneren van spullen/kleding geld willen doneren, dan kan dat via onderstaande link. Wij zorgen er uiteraard voor dat het goed terecht komt bij het project. Doneren kan via: https://www.doneerdoel.nl/actie/3437/fundraising-voor-project-elea--vluchtelingen-in-athene-
Met vriendelijke groet, Martin Nederveen Martin.nederveen@hotmail.com

Actie voor onze jeugd, 25 september: “Join in”
Een dag vol activiteiten voor jong en oud in en rondom d’Ontmoeting!!. Alles over de activiteiten op en rond deze datum vindt u hier op de website

Mededelingen voor de kerkbrief kunt u doorgeven tot donderdagavond 17.00 uur aan Wilma Raams, D.v.Clevestraat 17, tel. 403088, email: kerkbriefalmkerk@gmail.com
Aanvragen digitale kerkbrief: kerkbriefalmkerk@gmail.com
Als gemeente hebben we een privacyverklaring opgesteld. U kunt deze vinden op onze website https://www.gkalmkerk.nl/privacy-disclaimer