Zondag 3 oktober 2021, ’s middags om 15.30 uur Kerk op Schootdienst

We gaan deze keer met elkaar op reis met Abraham en Sara, neem je zelf je rugtas mee?

Met een baby of peuter naar de kerk, dat is de opzet van de Kerk Op Schootvieringen. Vieringen waarin juist de allerkleinsten mee kunnen doen.

De kleinste kinderen van 0 tot 4 jaar zijn er in de gewone kerkdiensten niet bij. Er is dan oppas in een andere ruimte, waar ze kunnen spelen. Dit is een speelse manier om hen te laten kennis maken met de kerk.

We maken gebruik van het materiaal van Kerk op Schoot, een landelijk project van de PKN. Het gaat om korte vieringen in een ongedwongen sfeer. We zitten echt in de kerk, niet in de bank, maar gezellig vooraan in de kring. De kleintjes bij papa, mama, opa of oma op schoot.  Voor we beginnen kunnen de kinderen nog wat kruipen of rondlopen, zo raken ze vertrouwd met het gebouw. Ondertussen kunnen de volwassenen even een praatje maken met elkaar.

Voor deze viering hebben alle kinderen die geboren zijn tussen okt 2016 en sept 2021 weer een persoonlijke uitnodiging gekregen, broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom.

We gaan er van uit dat we na de dienst ook weer gezellig koffie/ thee of fris kunnen drinken met elkaar.

Graag voor 27 sept opgeven via ankie.depeuter@gmail.com met hoeveel personen jullie komen.

Namens de werkgroep,
Ds. Bert,