Terug naar overzicht

Op woensdag 7 november a.s. is het Dankdag voor Gewas en Arbeid. Graag willen we ook dit jaar samen met u weer geld en spullen inzamelen voor een goed doel. Dit jaar zal er ingezameld worden voor Stichting GSW Altena.  GSW staat voor Gezamenlijk Samenwerkend voor Welzijn. Bij deze Stichting mogen mensen die het minder goed hebben gratis spullen halen. Hierbij kan gedacht worden aan kleding, maar bijvoorbeeld ook huishoudelijke spullen en speelgoed.

In 2014 is Autje van der Lee gestart met deze stichting om mensen in de gemeente Werkendam te helpen. Inmiddels helpt Stichting GSW Altena nu al honderden gezinnen in de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Wijk en Aalburg aan een boterham, een luisterend oor, advies, kleding, goederen en meer. Wekelijks staan er 95 vrijwilligers klaar op locatie en in het veld om het leven van mensen te veraangenamen. Meer informatie over deze stichting vindt u op www.stichtinggsw.nl .

Daarom willen wij als jeugdclubs en diaconie graag Stichting GSW Altena ondersteunen en van harte bij u aanbevelen. We willen graag samen met u speelgoed voor hen inzamelen. Daarnaast willen wij de opbrengst van de tweede collecte op 7 november, Dankdag,  doneren aan deze stichting.

We willen u vragen om op zondag 4 november en woensdag 7 november zoveel mogelijk speelgoed mee te nemen.

Wat kunt u meenemen?

  • Nieuw of gebruikt speelgoed (niet kapot). U kunt denken aan : knuffel, pop, bal, auto, spellen, puzzels, buitenspeelgoed, tekenspullen, stiften.

Alvast bedankt voor uw/jullie hulp en steun! Wij hopen dat we deze actie samen tot een groot succes kunnen maken.

Carola Schermers, Danelle Verschoor, Leoni Verschoor (namens de clubs), Wilma Jongkind (namens de diaconie)

------------->  update 25-11-2018

Op woensdag 7 november was het Dankdag voor Gewas en Arbeid. Tijdens deze dienst werd er speelgoed ingezameld voor stichting GSW Altena. Ook was de 2e collecte bestemd voor deze stichting. We mochten heel veel nieuw en gebruikt speelgoed overhandigen aan Arie Cornet en een bedrag van € 839,16  overmaken naar deze stichting. Heel hartelijk bedankt hiervoor!
Ook bedanken wij iedereen die zich heeft ingezet voor deze inzamelingsactie en de prachtige aankleding van de kerk! Danelle Verschoor, Carola Schermers, Leoni Verschoor (namens de clubs) en Wilma Jongkind (namens de diaconie)