Update 21-09-2021

BIJWONEN KERKDIENSTEN DOOR VERSOEPELING CORONA MAATREGELEN

Door versoepeling van de Corona-regels hoeven kerkbezoekers zich vanaf heden niet vooraf meer aan te melden.

Omdat de 1,5 meter afstand houden vervalt kunnen de kerkgangers zelf weer vrij een plaats op zoeken.

Hierbij wordt wel geadviseerd om gepaste afstand tot elkaar te blijven houden. Het verzoek is dan ook om zo nodig verspreid door de kerk een plaats in te nemen en trachten  te voorkomen dat we elkaar moeten passeren in een bank.

Mocht u graag toch meer afstand willen houden, dan wordt u geadviseerd om op de stoelen plaats te nemen

De kindernevendienst en oppas gaan weer op de oude voet meedraaien en aan het eind van een dienst kunnen de kinderen uit de oppas opgehaald worden.

Ook de ingang bij de “d’Ontmoeting”gaat weer open.

De basisregels blijven van belang, omdat het coronavirus niet weg is:

• Handen wassen/desinfecteren
  • Geen handen schudden
  • Hoesten en niezen in de elleboog
  • Thuisblijven en testen bij klachten
  • Zorgen voor voldoende frisse lucht in de binnenruimtes (onze kerk voldoet aan de hiervoor geldende eisen)
  • Gepaste afstand houden

Aanstaande zondag zullen er nog 2 coördinatoren aanwezig zijn om eventuele aanwijzingen te geven/vragen te beantwoorden.

Wij hopen u zondag dan ook weer te ontmoeten.