Update 24 juni 2021
Met ingang van deze week zijn de corona-regels verder versoepeld. Ook voor het bijwonen van kerkdiensten heeft dit positieve gevolgen. Het mooiste nieuws daarbij is dat vanaf heden de aanwezige kerkbezoekers weer mogen zingen. De samenzang is dus weer terug. Daarnaast mogen we weer 100 bezoekers per dienst ontvangen en hoeven we geen mondkapjes meer te dragen. Dat zijn heel mooie ontwikkelingen waar we dankbaar voor mogen zijn. We hopen dan vanaf nu wekelijks weer met een “volle” kerk samen te komen en samen te zingen.
Reservering vooraf blijft nog wel noodzakelijk.

Update 10 juni 2021.
Gelukkig komen er steeds meer versoepelingen rondom Corona.
Dat geldt ook voor het bezoeken van de kerkdiensten.
Momenteel mogen wij in onze kerk wekelijks al weer minimaal 75 bezoekers ontvangen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee.
Wij merken dat er bij gemeenteleden toch nog wel enige schroom is om een dienst te bezoeken. Dat is jammer. Wij houden ons aan de regels zodat u een kerkdienst veilig kunt bijwonen.
Wij hopen u dan ook snel weer te mogen begroeten.

Aanmelden voor het bijwonen van de kerkdiensten
Op de website van de kerk staat bovenaan een knop  aanmelden kerkdienst
Als u op die knop klikt wordt u doorverbonden met het aanmeldingsformulier. U kunt zich hier voor de komende zondag opgeven. Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn, dan kunt u contact opnemen met de scriba  (scribagereformeerdekerkalmkerk@gmail.com)  of met Roel Pierik (pierik@cumail.nl )

Dragen mondkapje
Ter bescherming van bezoekers/medewerkers aan kerkelijke samenkomsten hebben we besloten dat de aanwezigen een mondkapje moeten dragen in de kerk en d’Ontmoeting. Het mondkapje mag af zodra men een zitplaats heeft ingenomen.