Beleef Pasen in Almkerk

In de week voor en tijdens de Paasdagen organiseren we de PaasChallenge. Stel u voor dat u  in een tijdmachine kunt stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loopt u door de straten van 'Klein Jeruzalem' (Almkerk) op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal komt  u QR-codes tegen, lost puzzels op en gaat het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. U zit middenin het verhaal van Pasen.

Voor alle jongeren en gemeenteleden
Men tekent in en elke 15 minuten kan men in tweetallen of als gezin starten. Belangrijk: Kinderen onder de 12 jaar kunnen ook meedoen met hun ouders, maar hebben uitleg van de ouders nodig.
Inschrijven kan met de volgende link: http://tiny.cc/paaschallenge-gkalmkerk

Samen coronaproof
Het is gezien de RIVM richtlijnen belangrijk dat er geen extra groepen ontstaan op straat. Loop dus tijdens de PaasChallenge, in gewoon tempo en blijf onderweg nergens hangen. Zoek geen andere groepjes op. Desinfecteer waar nodig. Houd 1,5 meter afstand van de leiders die u ontmoet. Op die manier houden we het met elkaar veilig.

Tijdens de PaasChallenge is er voor deelnemers de kans om ‘to go’ versnaperingen te kopen, de opbrengst komt ten goede aan het jeugdwerk. Mocht u bij de kraam niets van uw interesse zien, maar wilt u toch een donatie  doen, dan is daarvoor op deze locatie een 'fooienpot' beschikbaar.

Bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan deze challenge maar wilt u toch het jeugdwerk ook een warm hart toedragen dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekening: NL39RABO0301500282 t.n.v. Gereformeerde Kerk Almkerk. Doet u mee?

Namens het jeugdwerk,
Anita, Benjamin, Bram,Carola, Elibert, Inge, Paul, Marian en Jolanda