Lunchbox voor Albanië
Tijd voor weer een leuke actie voor Albanië dachten wij. Deze keer een lunchbox om heerlijk van te smullen. In deze box krijgt u verschillende lekkernijen, zoals broodjes, fruitsalade, gekookt eitje, een lekkere muffin en wat te drinken. Wanneer: zaterdag 5 juni (ophaaldatum) Prijs: €12,50 (per persoon) + €2,50- voor bezorgen aan huis Aanmelden: tot uiterlijk 31 mei via almkerkenvooralbanie@gmail.com
Vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer, het aantal personen en of u de box bezorgd wil hebben
Cadeautip: leuk om de box weg te geven of als verassing met iemand samen te gaan lunchen.
Meldt je snel aan en draag zo ook je steentje bij! Groeten en tot snel, Almkerken voor Albanië

Reis naar Albanië 2021
Helaas hebben wij afgelopen week als groep moeten besluiten om aankomende zomer niet naar Albanië te reizen. De huidige situatie met Covid-19 is nog te onzeker, betreft eventuele reisbeperkingen, maar ook over de situatie in Albanië zelf. Daarom hebben we besloten onze reis een jaar uit te stellen. Ontzettend dankbaar zijn we door alle steun van beide gemeentes met keer op keer een geweldige opkomst tijdens onze acties! Het geld dat we tot nu toe ingezameld hebben gaan we na de volgende actie van 5 juni overmaken, zodat het in deze moeilijke tijden direct goed ingezet kan worden.
We hopen op uw begrip voor dit besluit en op uw steun tijdens onze volgende acties.
Almkerken voor Albanië