Activiteit Pasen

U heeft vast al gehoord van SamenLoop voor Hoop; een evenement van KWF waarmee we zoveel mogelijk geld bij elkaar proberen te brengen voor meer onderzoek tegen kanker. Ook vanuit onze kerk doen we mee met dit evenement. En u kunt ons een steuntje in de rug geven, doet u met ons mee? Op 2e Paasdag, maandagmiddag 22 april, organiseren we met ons team Team 25 GK-Almkerk, de jaarlijks terugkerende auto-, fiets- en wandel (speciaal voor kinderen) puzzeltochten. U kunt bij d’Ontmoeting inschrijven tussen 14.00 en 15.00 uur voor €5 per auto of gezin. Na afloop van de puzzeltocht kunt u nog gezellig wat drinken en eten. Ook wanneer u niet meedoet aan één van de puzzelritten, bent u natuurlijk van harte welkom in d’Ontmoeting voor een gezellige middag met een loterij, minimarkt en lekkernijen.