PROGRAMMA STARTWEEKEND 1 EN 2 OKTOBER 2022;  

Het jaarthema is: aan tafel; 

STARTZATERDAG, 1 OKTOBER 

De activiteitencommissie (i.s.m. de ambtsgroep kerk en jeugd) heeft een aantal activiteiten voorbereid waaraan iedereen kan meedoen. 

Het programma van de zaterdag plaats op het grasveld bij de muziektent in Almkerk en vangt aan om 15.00 uur. (bij regen vindt er vanaf 15.00 uur een leuk alternatief programma plaats in de Ontmoeting, kerk en pastorie). Het volgende is dan georganiseerd: 

Schermafbeelding 2022 09 20 om 11.03.25- Open huis in de pastorie; nu de pastorie niet bewoond wordt kunnen belangstellenden vanaf 15.00 uur een kijkje nemen in de pastorie.  

Men kan ook aan een speurtocht door de pastorie meedoen!.  

- Springkussen: er staat voor de kinderen een mooi springkussen klaar evenals diverse andere leuke spellen; 

Schermafbeelding 2022 09 20 om 11.03.19- Bubbelvoetbal: De wat oudere jeugd kan o.a. meedoen aan dit mooie spel. Voorts is het natuurlijk een uitdaging van onze ouders om hieraan mee te doen….. 

Schermafbeelding 2022 09 20 om 11.03.15- een jeu de boules toernooi : Vanaf 15.00 uur start een jeu de  boules toernooi voor iedereen. Aanmelden kun je je bij de jeu de boules- tafel op het veld. 

- het leuke gezelschapsspel Kubb: Ook aan dit spel kan iedereen meedoen; zonder inschrijving. 

-Aan tafel; Natuurlijk kunnen we elkaar gewoon ontmoeten aan tafel(s) voor een gesprek, onder het genot van een kopje koffie/thee/fris etc. en wat lekkers. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten; Vanaf ongeveer 16.30 uur staan voor ons de friet en snacks te wachten! 

-Plantenactie; tijdens de startzaterdag en -zondag (na de dienst) kunnen er tegen zeer scherpe prijzen ook planten besteld worden. (Deze actie komt in de plaats van de Gerbera-actie). 

De bestellijsten zullen hiervoor klaarliggen. De volgende planten kunnen besteld worden: 

Alocasia Portadora, Dieffenbachia Vesuvius, Monstera Deliciosa

Schermafbeelding 2022 09 20 om 11.03.09

STARTZONDAG, 2 OKTOBER 

KERKDIENST 

De kerkdienst begint om 09.30 uur en belooft een mooie intergeneratieve dienst te worden. In deze dienst willen we alle generaties aan bod laten komen, dat gaat zeker lukken. Het thema is "Aan tafel". Bij binnenkomst in de kerk ontvangt iedereen een lege uitnodiging. Mensen kunnen met die uitnodiging iemand uit nodigen om een keer bij hen thuis aan tafel te schuiven voor een maaltijd of een kopje koffie. In de dienst verzorgen Rebecca, Amber, Alenka en Iris een quiz en maken ze een mooie thematafel voorin de kerk.  

De dienst wordt muzikaal ondersteund door Celis Dekker op het orgel, Laura Kaasjager op haar dwarsfluit en Janneke Straver op de piano met zang van Ruchama Herwig. Iedereen is van harte welkom in deze dienst. 

Na de dienst is er nog gelegenheid koffie te drinken met iets lekker daarbij verzorgd door de tieners van de jeugdkerk. 

Wij hopen zo met elkaar toch een mooie start van het nieuwe kerkelijk seizoen te hebben. 

U/JIJ DOET TOCH OOK MEE!