Wij zijn blij! Waarom? We kunnen eindelijk weer een echte Opstapavond houden! En dit gaat vrijdagavond 25 september voor het eerst weer gebeuren. De avond zal op sommige gebieden anders zijn dan je gewend bent, maar we zorgen ervoor dat het net zo leuk, actief, gek en gezellig wordt als altijd! Wat is er  onder andere anders?

- Locatie: D’ Ontmoeting in de Gereformeerde Kerk in plaats van de Kelder in de Hervormde Kerk

- Tijd: 20.00-21.30

- Consumpties: Zelf meenemen (alleen voor eigen gebruik).

Verder zullen we bij aankomst een gezondheidscheck doen, je moet je handen desinfecteren, de leiding blijft op afstand en wij zorgen voor genoeg ventilatie. Ook zullen je ouders een brief van ons krijgen met al onze maatregelen. Ondanks dit alles hebben wij er enorm veel zin, want wij hebben jullie enorm gemist! Tot de 25e!