Nog even en dan zitten we weer in de voorbereidingen van het kerstfeest. Ook nu is het ons weer gelukt om leuke nieuwe kerstliedjes te vinden die we graag willen gaan instuderen! Zit jij op de basisschool en houd je van zingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

De oefenavonden zijn op vrijdag van 18.00 uur tot en met 18.45 uur in d' Ontmoeting. (gebouw naast de gereformeerde kerk te Almkerk)

We willen graag starten op vrijdag 23 oktober.  Noteer de datum dus vast op de kalender!

Voor de papa's, mama's/verzorgers:
Vanwege de veiligheid omtrent het Coronavirus willen we u vragen of u de eerste keer door de grote hal uw kind wil binnenbrengen. U kunt uw kind dan inschrijven en via de kleine hal weer naar buiten gaan. Bij binnenkomst hopen we dat u rekening houdt met 1,5 m afstand. Vanaf de tweede keer, mag u uw kind bij de deur afzetten. Karin of Dinella zal uw kind dan in de hal welkom heten. Ook kunt u tijdens het oefenen niet meer komen luisteren naar de het laatste liedje, maar dan zult u vast nog meer gaan genieten van de optredens. Uw kind komt ook zelf weer naar buiten lopen, waar Karin of Dinella zal kijken of iedereen wordt opgehaald.

Ook dit jaar is er weer een Kerst CD met tekstblad gemaakt. Hierdoor kan er thuis lekker geoefend worden. Deze cd kan vanaf 20 oktober bij Karin (Uppelse Hoek 25) of Dinella (Vlinderslag 54) opgehaald worden. Kosten bedragen 3 euro. U kunt de cd ook tijdens de eerste repetitie betalen en meenemen. Schrijft u uw kind liever alvast voor 23 oktober in, dan kan dat ook. Mail ons gerust.

Verdere repetitiedata:

• Vrijdag 30 oktober
  • Vrijdag 6 november
  • Vrijdag 13 november
  • Vrijdag 20 november
  • Zaterdag 28 november tussen 15.30 en 16.30: generale repetitie. Plaats wordt nog bekend gemaakt.

We hopen dat er veel kinderen komen en vraag  gerust een

vriend of vriendin mee!

Met een heleboel kinderen wordt het vast weer leuk!!
Wij hebben er al veel zin in!

Tot ziens en de groetjes van Karin, Janneke en Dinella

Karin: 06-20461249 , karingroeneveldkoster@hotmail.com