KERKRADIO d'ONTMOETING ONLINE

Vanwege de Coronacrisis worden de zondagse erediensten van onze kerk online uitgezonden en is de kerk niet toegankelijk voor gemeenteleden.
Een aantal kerken zijn echter wel door de week soms open voor gemeenteleden voor een moment van ontmoeting, bezinning, om te bidden, een waxinelichtje aan te steken of om zomaar even binnen te lopen. Ons hebben ook vragen bereikt om dat in onze kerk te gaan doen. Aan dit verzoek willen wij graag voldoen.
We gaan daarvoor dan ook de kerk op onderstaande tijden open zetten voor bezoek, te weten:

• dinsdag 19 mei: van 10.00 – 12.00 uur
  • dinsdag 26 mei: van 10.00 – 12.00 uur
  • vrijdag 29 mei: van 14.00 – 16.00 uur

Tijdens de openingstijden is ds. Bert Ridder en/of een ouderling aanwezig voor een gesprekje als daar behoefte aan is. Uiteraard nemen we wat betreft de hygiëne en de onderlinge afstand de vereiste voorzorgmaatregelen in acht.