KERKRADIO

Een aantal maanden terug is er in samenwerking met de diaconie en de jeugdclubs kleding ingezameld voor Stichting GAiN. Sjaals, mutsen en handschoenen voor vluchtelingen in kamp Moria, gelegen op het eiland Lesbos.

Een eiland waar ontzettend veel vluchtelingen aankomen uit verschillende landen. V

anaf half december tot eind januari heb ik zelf mogen werken in een vluchtelingenkamp in Athene en heb hierdoor een heel ander beeld gekregen van de vluchtelingencrisis.

Hoewel de omstandigheden in kamp Eleonas, waar ik werkte, beter zijn dan in Kamp Moria zijn de verhalen van de mensen er niet minder gruwelijk om.

Graag wil ik u tijdens het koffie-drinken na de kerkdienst van 1 maart iets over de verhalen van deze mensen op de vlucht vertellen.

Groeten, Martin Nederveen