Op zondagavond 4 september (aanvang 19.30 uur; inloop vanaf 19.15 uur) zal er een extra gemeenteavond worden gehouden.

Naast een korte toelichting over de invoering van het beleidsplan zal deze avond vooral in het teken staan van het beroepingswerk.
Voor het begeleiden van het beroepingswerk heeft de kerkenraad externe ondersteuning gezocht in de persoon van Lydia Roosendaal. Zij is als zelfstandig kerkelijk adviseur werkzaam.
Zij zal die avond een toelichting geven over het proces rondom het beroepen van een nieuwe predikant. Voorts wil zij graag met de aanwezigen in gesprek over de vraag “wat voor predikant zoeken wij”.

De inbreng hierbij van alle gemeenteleden (van jong tot oud) is voor het opstellen van de profielschets van groot belang.

Dus een oproep denk mee en laat uw stem horen en kom daarom vooral naar de gemeenteavond toe!