KERKRADIO d'ONTMOETING ONLINE

Op afstand, en toch verbonden

In deze bijzondere tijd waar we de dienst volgen via een beeldscherm, elkaar als kerkleden niet ontmoeten en ook vrienden en familie op een afstandje moeten houden is het belangrijk dat we elkaar niet uit het oog te verliezen. Daarom is er een zogenaamde “padlet” aangemaakt. Een plek waar we berichten kunnen delen wat ons bezig houdt deze dagen en daarbij ook kan zien wat anderen doen. Van een boekje lezen in de tuin, een spelletje met de kinderen, tips en suggesties, tot een rondje lopen met de hond, alles is welkom. Als gemeente verbonden blijven is belangrijk en deze padlet is een leuke manier om hier vorm aan te geven.

Deze online ontmoeting is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor mensen buiten onze gemeente.

Hieronder zie je een greep uit de berichten die we in de gemeente met elkaar delen. Ga voor alle berichten naar d'Ontmoeting online

Om te zien hoe het werkt hebben we ook een korte handleiding gemaakt: Handleiding