In de morgendienst hoopt ds. B. Ridder voor te gaan, warme-truien zondag.

We lezen: Esther 3: 1-2, 4: 10-17, 5: 1-8, 6: 1-8, 7: 1-6

We zingen: Psalm 33: 2 en 7 / Lied 982 / Lied 738 / Psalm 138: 2 en 3 / Kinderlied: Lees je bijbel, bid elke dag / Lied 905: 1, 3 en 4

Uitvoering Groene Kerk zijn

Tijdens de gemeente vergadering in mei 2018 zijn er een aantal ideeën geopperd die wij als ‘groene kerk’ kunnen uitvoeren/doen.

Een van de ideeën was een zogenaamde warme truien-dienst in de winterperiode.

Op deze manier kun je energieverspilling te lijf gaan en kun je op een leuke, aanstekelijke manier in actie komen voor energie besparing.

In de morgendienst van zondag 17 februari a.s. om 09.30 uur willen we dit idee tot uitvoer brengen; dit sluit dan mooi aan bij de landelijke warme truien dag die wordt georganiseerd op 15 februari.

De kachel in onze kerk zal dan enkele graden lager gestookt worden en na afloop van de dienst is er, indien mogelijk, warme chocolade melk. Het is niet de bedoeling om alleen de warme trui aan te trekken, maar ook om op een milieubewuste wijze naar de kerk te komen, denk hierbij voor zover mogelijk aan “de benenwagen” en of de fiets.

Wij willen u oproepen om allemaal mee te doen aan de uitvoering van dit idee!! Via kerkbrief zullen we u nog attenderen op de dienst.