De avonddienst, om 18.30 uur, hoopt ds. B. Ridder te leiden.  Passiondienst , m.m.v. 4tune uit Hardinxveld-Giessendam.

De collecten zijn deze zondag zowel in de morgen- als in de avonddienst bestemd voor

1. rondgang Kerk in Actie/40-dagentijd / Kinderen in de Knel (Stop kinderarbeid in India) en
  2. rondgang Ora.

Eerste collecte 24 maart / Kinderen in de knel / 40-dagentijd / Stop kinderarbeid in India
In de Indiase stad Nasapur is de IT-sector ‘booming business’. Helaas profiteert maar een handjevol mensen daar van mee. Het overgrote deel van de bevolking verricht als dagloner voor een schamel loon zwaar werk in de landbouw of industrie. Door armoede gedwongen werken ook kinderen mee. Om kinderarbeid te stoppen werkt Kerk in Actie samen met partnerorganisaties aan beter onderwijs. Jaarlijks worden 5000 ouders en kinderen voorgelicht over het belang van onderwijs en gaan meer dan 700 werkende kinderen (terug) naar school. Geef aan deze collecte, zodat ook in 2019 honderden werkende kinderen een nieuw begin kunnen maken op school! – Alvast hartelijk bedankt (weer) voor uw bijdrage!

Passion 4Tune