De Interkerkelijke Werkgroep van Almkerk bestaat uit 4 leden van de Gereformeerde Kerk (GK) en 4 leden van de Hervormde Gemeente (HG).

De commissie wordt aangevuld met 1 vertegenwoordiger uit beide kerkenraden.

Maandelijks organiseren zij een jeugdsamenkomst.

Het doel is: Evangelieverbreiding onder zo'n breed mogelijk publiek en proberen om vooral jongeren bij de kerk en het Evangelie te betrekken.

De jeugdsamenkomsten worden gehouden op de laatste zondag van de maand in de Gereformeerde kerk aan de Voorstraat. De samenkomsten beginnen om 18.30 uur. De kerk gaat om 18.00 uur open. In iedere samenkomst komt er een spreker en een koor. Het programma wordt een jaar van te voren vastgesteld. Het seizoen wordt in juni afgesloten met een 'Sing Out' in de muziektent midden in Almkerk.

Na iedere samenkomst is er koffie drinken in d' Ontmoeting. De kosten van de samenkomsten worden betaald uit de collecten en koffieopbrengst.

De interkerkelijke werkgroep heeft ook een eigen site. Wil je kijken wie er komt in de samenkomst of een opmerking plaatsen, surf dan naar http://www.jeugddienst-almkerk.nl/

De werkgroep wil graag weten wat jullie van de samenkomsten, koren of sprekers vinden, of misschien weet je nog een spreker of een koor, geef het dan aan hen door!