Er is vast iemand in uw omgeving die u op een originele manier wilt verrassen of die een steuntje in de rug kan gebruiken. Of waarom niet gewoon voor uzelf? Welke reden u ook bedenkt, het is altijd leuk om de dag te laten beginnen met een heerlijk ontbijt. Hoe werkt het? Maak een keuze uit onderstaande ontbijtjes, lever het antwoordstrookje tussen 22 oktober en 5 november in samen met een contante betaling op onder genoemd adres. Zorg er alstublieft voor dat het formulier, het geld en een eventuele kaart voor de ontvanger bij elkaar in één enveloppe zitten. Op deze manier kunnen we juiste kaart bij het juiste ontbijtje bezorgen. U kunt er ook voor kiezen het bedrag vóór 5 november over te maken op rekeningnummer NL50RABO0301525013 t.n.v. Geref.Kerk Almkerk o.v.v. ontbijtactie 2018. Een heerlijk verzorgd ontbijt wordt dan op zaterdag 10 november bezorgd op het door u opgegeven adres. Bezorging vindt gratis plaats in het hele land van Heusden & Altena tussen 8.00 en 09.30 uur.

Onderstaand kunt u de bestellijst voor de ontbijtactie downloaden.

Ontbijtactie_2018.pdf

U kunt uw bestelformulier uiterlijk 5 november 2018 inleveren bij: Carola & Paul Schermers, Wisselslag 3, 4286 GM Almkerk