Inmiddels zijn er al heel veel exemplaren verkocht van het door Roel de Graaf geschreven boek "Geloven in Almkerk", over de geschiedenis van de Gereformeerde Kerk in Almkerk gedurende de periode 1835 (afscheiding) -2004 (kerkfusie PKN).

De reacties zijn allemaal heel positief.

dhr RCA de Graaf

Boek - Geloven in Almkerk (voorzijde)

Het is ook een heel interessant boek, waarin Roel de Graaf uitgebreid ingaat op wat zich in bijna twee eeuwen heeft afgespeeld binnen de Gereformeerde Kerk van Almkerk. De lezer krijgt een heel goed beeld wat er allemaal in onze kerk is gebeurd. Ook op de verhalen van enkele predikanten en gemeenteleden die in het boek aan het woord komen zijn leuke reacties gekomen.

Het boek "Geloven in Almkerk" telt maar liefst 288 pagina's met veel foto's en is uitgegeven met een harde kaft en leeslint en kost € 20,--.

De boeken zijn nog niet uitverkocht. Misschien dus nog een mooie gelegenheid om een boek te kopen voor familie of vrienden ter gelegenheid van de feestdagen, of -als u het zelf nog niet gelezen heeft- uzelf cadeau te doen.