Beste gemeenteleden,

In de zomer van 2019 is het weer zover! Wij, stichting Almkerken voor Albanië, gaan met een nieuwe groep jongeren van 19 juli tot 29 juli naar Albanië. Dit jaar gaan we met drie kerken, want er gaan twee meiden mee van de Vrijgemaakte Kerk en hier zijn we erg blij mee. Ons doel is wederom om daar de burgers te helpen en de omgeving te ondersteunen. Ook zijn wij er voor de kinderen die wij daar een leuke tijd willen geven.

Dit kan niet zonder uw hulp! Wij zullen als groep verschillende acties organiseren. Onze eerste actie is al bekend! Op zaterdag 26 januari zullen wij in ‘d’Ontmoeting’ in de Gereformeerde Kerk een stamppotbuffet bereiden waaraan u deel kunt nemen. U kunt kiezen uit verschillende soorten heerlijke stamppot en nog een toetje na. Ook zal er nog een bingo worden gehouden waar u verschillende prijzen van lokale bedrijven en supermarkten kunt winnen. U komt toch ook? Wij hebben er zin in! Meer informatie volgt binnenkort.

Als u een extra bijdrage wilt leveren kan dat via het rekeningnummer van de diaconie van de Hervormde Kerk: NL50 RABO 0301 5024 12. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Wij hopen op uw steun voor de mensen in Albanië en wij hebben er super veel zin in!

Het belooft een mooie tijd te worden.

Groeten van de groep (Ron Blom, Jolanda van der Pijl, Cella Westerlaken, Martin Nederveen, Nadine Kant, Hilde Boersma, Marjon Nederveen, Daan Koekkoek, Marije Broekhuizen, Marije van der Steen, Nathalie van Vuuren, Lieke van Haaften, Dante van As, Linde Meerman, Denise Blom, Rozemarijn van der Kooij en Nienke Honcoop).

-----> informatie van  12-10-2018

Na de geslaagde reis van afgelopen zomer naar Albanië, zijn we aan het inventariseren of we ook in de zomer van 2019 weer een kamp kunnen organiseren voor stichting Global Care, Hoop voor Albanië. Het zou dan gaan om week 29/30 in de maand juli. Ben je geïnteresseerd en tussen de 18-23 jaar, neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar almkerkenvooralbanie@gmail.com. We ontvangen graag een motivatiebrief waarin je toelicht waarom je mee zou willen. Dit kan tot en met 31 oktober.

Groet Ron, Jolanda, Martin, Cella, Arina en Nienke.