Op 7 en 8 december hebben de gezamenlijke diaconieën in Almkerk weer de jaarlijkse voedselbankactie gehouden bij Albert Heijn.
Veel mensen hebben hier aan meegedaan en hebben ervoor gezorgd dat er in totaal 156 kratten met boodschappen naar de voedselbank zijn gebracht (vorig jaar 119 kratten!). De voedselbank Altena, die hier heel blij mee was, gaat deze boodschappen verdelen onder de honderd gezinnen (zo’n 250 mensen) in Altena, die elke week afhankelijk zijn van voedselpakketten.
Volgens een woordvoerder van de voedselbank kunnen zij met deze boodschappen zo’n half jaar vooruit, naast al het vers voedsel e.d.

Hartelijk bedankt voor uw bijdrage. Zonder uw vrijgevigheid was deze actie niet mogelijk geweest.

De diaconieën van de Geref. Kerk, Herv. Gemeente en Geref. Kerk Vrijgemaakt

------------------------

In onze nieuwe gemeente Altena ontvangen veel gezinnen elke week een voedselpakket van de voedselbank.

Om de voedselbank te steunen willen we als diaconieën van de Herv. Gemeente, de Geref. Kerk vrijgemaakt en de Geref. Kerk in Almkerk met uw hulp voedselpakketten inzamelen.

Op vrijdag  7 december ( van 8.00 u tot 21.00 u) en zaterdag 8 december (van 8.00 u tot 20.00 u) kunt u bij Albert Heijn in Almkerk boodschappen doen voor de voedselbank.

Bij de ingang ontvangt u een lijst met producten, die gekocht kunnen worden.

Bij de uitgang kunt u de producten weer inleveren, die dan door de diakenen worden doorgegeven aan de voedselbank.

We hopen op een geslaagde actie met een mooie opbrengst. Doet u ook mee?

Hartelijk bedankt namens de diaconieën van de Herv. Gemeente, de Geref. Kerk vrijgemaakt en de Geref. Kerk.