Er is vast iemand in uw omgeving die u op een originele manier wilt verrassen of die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Of waarom niet gewoon voor uzelf?

Welke reden u ook bedenkt, het is altijd leuk om de dag te laten beginnen met een heerlijk ontbijt.

Hoe werkt het?

• Maak een keuze uit onderstaande ontbijtjes,
  • Lever het antwoordstrookje tussen 22 oktober en 5 november in samen met een contante betaling op onder genoemd adres.
  • Zorg er alstublieft voor dat het formulier, het geld en een eventuele kaart voor de ontvanger bij elkaar in één enveloppe zitten.
  • Op deze manier kunnen we juiste kaart bij het juiste ontbijtje bezorgen.
  • U kunt er ook voor kiezen het bedrag vóór 5 november over te maken op rekeningnummer NL50RABO0301525013 t.n.v. Geref.Kerk Almkerk o.v.v. ontbijtactie 2018.
  • Een heerlijk verzorgd ontbijt wordt dan op zaterdag 10 november bezorgd op het door u opgegeven adres.
  • Bezorging vindt gratis plaats in het hele land van Heusden & Altena tussen 8.00 en 09.30 uur.

Onderstaand kunt u de bestellijst voor de ontbijtactie downloaden.

Ontbijtactie_2018.pdf

U kunt uw bestelformulier uiterlijk 5 november 2018 inleveren bij: Carola & Paul Schermers, Wisselslag 3, 4286 GM Almkerk